Няма причина да се оттеглям,  при това 10 дни след

...
Няма причина да се оттеглям,  при това 10 дни след
Коментари Харесай

Горанов: Постигам успехи, няма причина да се оттеглям от кабинета

" Няма причина да се отдръпвам,  освен това 10 дни откакто съм задоволен от един извънредно сполучлив за България план - интеграцията в Банковия съюз и доближаване до въвеждане еврото. Ако смятате, че това е неуспех на политиката или фискалните индикатори в последните години са неуспех на политиката, значи, че би трябвало да има искания към мен ", обяви преди малко финансовият министър Владислав Горанов.

Припомняме, че предходната седмица министър председателят Бойко Борисов му изиска оставката, дружно с тази на вътрешния министър Младен Маринов и икономическия Емил Караниколов, заради обвинявания, че са свързани с Движение за права и свободи. След незабавно съвещание на Коалиционния съвет обаче настояването бе замразено. 

" Бях първият човек, застанал до Борисов в дебата от март 2009 година преди изборите, които той завоюва и стартира първия мандат. Посочете ми съответни образци за мои дейности в политиката или в законодателната област, които могат да ме обвъжат с Движение за права и свободи!  Може и да съм търсил поддръжката на парламентарната група на Движение за права и свободи по тематики, само че това е ставало когато сме обсъждали национално значини тематики и самодейността е била наша. Няколко пъти са ми помагали при запазването на настоящия данъчен модел ", изясни Горанов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР